ESPAI

Espai dansa i ioga

espai kaala

Kaala és un estudi de dansa obert a la creació, a pràctiques artístiques i a la pràctica de ioga.

El concepte Kaala neix de les paraules del sànscrit: कला (kalaa) art, काल (kaal) el temps, i काला (kaalaa) el color negre característic del terra de la nostra sala.

A Kaala fem classes regulars de dansa clàssica d’ India (kathak, odissi) i de ioga. La sala està disponible per a venir a fer la teva pràctica personal o organitzar un taller, pots llogar tot l’espai amb office per a impartir la teva formació, i acollim exposiciones, processos creatius, i qualsevol proposta que ens agradi ( sobretot propostes artístiques, interculturals, sense fronteres de cap mena). 

Kaala ha sigut i és el somni de viure a l’India, impregnar-se del seu art, la seva gent i cultura… I, tornant a Barcelona, no poder renunciar a tot això i voler-ho portar per a que ens segueixi meravellant, fent de pont entre aquestes dues cultures. 

Si necessites un espai per a assajar, un espai de lloguer per a classes, seminaris, sessions de foto/vídeo o organitzar esdeveniments de petit format. Consulta’ns la disponibilitat i preus per llogar la sala per hores o jornades.

Lloguer de sala